Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakaları birokkalı kuruluşda en kesif önlaşılan ve gülmeyen tehlikelere suret açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması yalnızçlanır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şık bedel politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Hevesli bir mimar yahut yangın eminği mahirından payanda alarak, gereksinimleriniza ve yöresel düzenlemelere münasip bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Özellikle duygun ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir taliıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Parçalanmamış çışitaların ve ulaşım yollarının horda tamlanan şartlara usturuplu olması gerekir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının şık standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını sınırlamak için kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı ve levhalarla alay malay binanın çabucak yararsızaltılmasına imkân tanır, bina eminğini katkısızlar. Acil çıkış kapıları binaların binasına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page